Maandagavond vond er in een woning aan het Hoornplantsoen in Berkel en Rodenrijs een instap plaats door de politie.

Omstreeks 21:00 uur deed het Team Parate Eenheid (TPE), een afdeling van de politie, een instap in een woning. Dit naar aanleiding van een melding dat er een voorwerp gelijkend aan een vuurwapen werd gezien. Hierop is door de politie besloten op te treden, nadat de woning enige tijd in de gaten is gehouden werd er een instap voorbereid.

De gehele woning is doorzocht, er zijn tot op heden geen aanhoudingen verricht, het vermeende vuurwapen is niet aangetroffen.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.