Berkel en Rodenrijs – Maandagavond 20 september werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een aanrijding op de rotonde van de Klapwijkseweg met de Rodenrijseweg.

Omstreeks 19:40 uur ontvingen de hulpdiensten een oproep van een aanrijding, ter plaatse bleek het te gaan om een aanrijding tussen een personenauto en een fietser. Volgens omstanders is de automobilist, in een Citroen CX, na het ongeval doorgereden.

Een ambulance kwam met gepaste spoed ter plaatse, waarna de fietser kort is nagekeken. Hierop is de fietser uiteindelijk op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gereden. De fiets van het slachtoffer is door omstanders aan een lantaarnpaal op slot gezet.

De automobilist is zijn kentekenplaat verloren tijdens de botsing, deze wordt met de informatie over het ongeval overgedragen aan de politie.