Berkel en Rodenrijs / Bleiswijk – Zaterdagmiddag 11 september zijn er twee mannen van 20 en 22 jaar uit Bleiswijk aangehouden nadat er uit een controle bleek dat beide heren in het bezit waren drugs in een personenauto. 

De twee inzittenden werden aan de Archimedesstraat in Berkel en Rodenrijs aangehouden nadat er meerdere zakjes softdrugs werden aangetroffen. Zij hadden meer dan een gebruikershoeveelheid bij zich. Nadat de hele auto is doorzocht door de politie werd deze in beslag genomen.

Wat voor softdrugs er precies is aangetroffen is (nog) niet bekend. De politie heeft beide personen aangehouden en doet verder onderzoek naar de herkomst van de softdrugs.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.

 

Foto’s: Ingezonden via de 112Lansingerland WhatsApp tiplijn.