Berkel en Rodenrijs – Woensdagavond 4 augustus werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat er rook werd gezien nabij de Jumbo supermarkt aan de Esdoornlaan.

Omstanders belden de brandweer nadat er veel grijze rook werd waargenomen nabij de supermarkt, eenmaal ter plaatse bleek in het parkje achter de supermarkt een klein brandje te zijn.

Uiteindelijk na enige tijd zoeken bleek dat er geprobeerd is om een vuurtje te maken onder een brug achter de supermarkt. Echter is dit mislukt doordat het in brand gestoken materiaal aardig vochtig was. Het gaf kort een rookontwikkeling.

Na controle is de brandweer retour gegaan naar kazerne.

Foto: Ingezonden via WhatsApp tiplijn

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.