Berkel en Rodenrijs / Bergschenhoek – Vrijdagochtend 23 juli was de uitvaart van Kees Lagendaal. 

De oud brandweerman van onder andere kazerne Berkelse Poort, is op 16 juli plotseling overleden in zijn woning.

De uitvaart bestond uit een plechtigheid voor familie en vrienden in het uitvaartcentrum Plein 1940-1945. Aansluitend ging de rouwstoet van het uitvaartcentrum richting de Boterdorpseweg. De rouwstoet bestaande uit een: politiebus, het Snelle Interventie Voertuig (SIV) en een Tankautospuit (TAS). Kees werd op een oude Opel Blitz naar zijn laatste rustplaats gereden. De stoet reed vanaf het uitvaartcentrum naar Kees zijn huis in Bergschenhoek. Vandaar reed de stoet naar de begraafplaats aan de Bergweg Noord. Bij aankomst op de begraafplaats stond er een erehaag van brandweerlieden.

Kees Lagendaal was 45 jaar in dienst bij de brandweer, hij begon bij de jeugdbrandweer in Lansingerland. Ook was hij werkzaam bij de gemeente in de buitendienst. Kees was ridder in de Orde van Oranje Nassau en drager van de vrijwilligersmedaille voor openbare Orde en Veiligheid.

Zes dagen geleden lag de Opel Blitz volledig uit elkaar, deze is met man en macht weer opgeknapt en werkend gemaakt voor de uitvaart van Kees.

Kees is 68 jaar geworden.

De redactie en fotografen van 112Lansingerland wensen alle naasten, vrienden en oud-collega’s sterkte met het verlies van een bijzonder man.