Berkel en Rodenrijs – Maandag 19 juli kreeg de brandweer een melding van een voertuigbrand op de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer die met spoed ter plaatse was gekomen trof een rokende aanhanger aan. Na kort onderzoek bleek het vermoedelijk te gaan om vastgelopen remmen. De brandweerlieden hebben de remmen van de aanhanger afgeblust waarop het gevaar geweken was.

Na korte controle en overleg met de eigenaar is de brandweer retour gegaan.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten