Bleiswijk – Zondagmiddag werden de hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team met spoed gealarmeerd voor een medische noodsituatie op bedrijventerrein Prismapark in Bleiswijk. 

Een ambulance en het Mobiel Medisch Team (MMT) werden omstreeks 16:40 uur gealarmeerd voor een medische noodsituatie. Het MMT kwam met de traumahelikopter ter plaatse en landde in de buurt van het incident. Het betrof een incident op de parkeerplaats, wat hier precies is voorgevallen is onbekend. Het slachtoffer is behandeld door het medische personeel, uiteindelijk is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Het voltallige team van het MMT is na korte hulp weer opgestegen voor een vervolgmelding in Rotterdam.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten