Berkel en Rodenrijs – De brandweer werd zondagmiddag gealarmeerd voor een dienstverlening aan de Raadhuishof in Berkel en Rodenrijs. 

Omstreeks 15:30 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een dienstverlening, er bleek een parasol op het dak te liggen. Een tankautospuit kwam ter plaatse omdat zij een grotere ladder bij zich hebben. Hierop hebben de brandweerlieden met behulp van touw de parasol van het dak af weten te halen.

Hoe deze uiteindelijk op het dak terecht is gekomen is niet bekend.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten