Berkel en Rodenrijs – Donderdagochtend 8 juli heeft de politie een hennepplantage aangetroffen in een woning aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. 

In de woning waren twee ruimtes aangelegd waar ruim 200 planten stonden. De stroom voor de plantage werd illegaal afgetapt. De politie heeft onderzoek gedaan in de woning waarna de planten zijn vernietigd en de kwekerij is ontmanteld.

Hoe de politie deze plantage precies op het spoor is gekomen is niet bekend.

 

Foto: Archiefbeeld / Spa-Media

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten