Bergschenhoek – Donderdagmiddag 15 Juli werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de toerit van de N209 richting Rotterdam Airport in Bergschenhoek.

Omstreeks 17:20 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van een ongeval op de N209, ter plaatse bleek het te gaan om een eenzijdig ongeval met een elektrisch voertuig.

De bestuurster wilde met haar Jaguar de N209 richting Rotterdam op en kreeg in de auto ruzie met een wesp. Tijdens die ruzie verloor de bestuurster de macht over het stuur, vloog met haar voertuig uit de bocht en kwam tegen een boom en lantaarnpaal tot stilstand. Het ambulancepersoneel heeft de bestuurster behandeld en in een vacuümmatras gefixeerd, zij is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis  vervoerd.

De politie en handhaving hebben tijdens het incident de toerit van de N209 in de richting van Rotterdam Airport tijdelijk afgesloten. Hierdoor ontstond er behoorlijk wat hinder voor het overige verkeer, die een andere route moest zoeken om hun bestemming toch te bereiken.

Bergingsbedrijf Jan de Graaf is ter plaatse gekomen om het voertuig, dat behoorlijk wat schade opliep, te bergen.

 

Inhoud is niet beschikbaar, mogelijk omdat u de cookies nog niet heeft geaccepteerd.
Accepteer cookies om optimaal gebruik te maken van onze website.

 

    Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

    Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

    Sluiten