Bleiswijk – Dinsdagavond 13 juli werden de hulpdiensten gealarmeerd na een melding van een steekincident in een woning aan de Hyacintenweg in Bleiswijk.

De melding kwam omstreeks 23:20 uur binnen waarop er met spoed meerdere eenheden van de politie zijn uitgerukt. Ook is het MMT (Mobiel Medisch Team) van Rotterdam-Airport opgeroepen om assistentie te verlenen aan het ambulancepersoneel.

De ambulancedienst uit Zoetermeer heeft eerst enige tijd op afstand gewacht tot het sein veilig werd gegeven. Het MMT-personeel heeft het ambulancepersoneel kort ondersteund maar kon al snel weer retour. Het slachtoffer is zelf lopend de ambulance in gegaan. Na behandeling is het slachtoffer uiteindelijk zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

In de woning waren meerdere personen aanwezig, voor zover bekend gaat het om arbeidsmigranten. De politie heeft in en om de woning onderzoek gedaan. Door de taalbarrière tussen de agenten en de arbeidsmigranten is het niet duidelijk wie er daadwerkelijk heeft gestoken.

Er is vooralsnog niemand aangehouden, de politie doet verder onderzoek naar het steekincident.

 

Inhoud is niet beschikbaar, mogelijk omdat u de cookies nog niet heeft geaccepteerd.
Accepteer cookies om optimaal gebruik te maken van onze website.

 

    Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

    Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

    Sluiten