Bergschenhoek – Maandagavond 12 juli werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Berlagezoom in Bergschenhoek.

Voor dit incident werd ook de hulp van het Mobiel Medisch Team (MMT) ingeroepen, zij kwamen met de traumahelikopter ter plaatse. Nabij een basketbalveld langs de Boterdorpseweg landde zij waarna de MMT-leden door de politie naar het incident zijn gereden.

Na behandeling van het slachtoffertje is deze met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Naar verluidt ging het om een minderjarig kindje van circa 10 jaar. Wat er zich precies heeft afgespeeld is onbekend.

Het voltallige MMT is na de inzet weer retour gegaan naar Rotterdam The Hague Airport.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten