Bergschenhoek – Woensdagochtend 16 juni heeft er korte tijd een felle brand gewoed in een heg aan de Groeneweg in Bergschenhoek.

Omstreeks 08:30 uur ontstond er een brand in een heg aan de Groeneweg, veroorzaakt door het verwijderen van onkruid middels een brander. Eerder berichtten wij dat er volgens een omwonende twee basisscholen werden ontruimd, bij navraag blijkt dit niet zo.

De brandweer had het vuur snel onder controle. Bij de brand zijn er ook enkele geparkeerde voertuigen beschadigd geraakt.

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.

Foto’s: Peter de Dijker (Ingezonden via de WhatsApp tiplijn)

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten