Bergschenhoek – Dinsdagmiddag 15 juni heeft er een botsing plaatsgevonden tussen een fietser en een vrachtwagen op de rotonde aan de Hoekeindseweg in Bergschenhoek. 

Omstreeks 12:45 uur ging het mis op de rotonde van de Jacob Marislaan met de Oosteindseweg in Bergschenhoek. Een vrachtwagenchauffeur reed de Oosteindseweg op waar zij een fietser welke de rotonde nam over het hoofd zag. De fietser raakte klem tussen de vrachtwagen en een stoeprandje.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse waarna de fietser is behandeld. Het slachtoffer werd in een vacuümmatras gefixeerd waarna de jongeman zonder spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De jongen liep volgens omstanders rugletsel op.

Door het ongeval was de inrit naar het doodlopende stuk van de Oosteindseweg afgesloten voor verkeer. Enkele automobilisten die precies daar naar toe moesten dachten even te wachten maar ondertussen liep het overige verkeer vast tot aan de N209.

Zowel de fiets als de vrachtwagen hebben schade opgelopen door het ongeval.