Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmiddag rond 16:15 uur kwam er een melding binnen van een woningbrand op de Middelweg in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer waaronder ook van kazerne Oosterheem (Zoetermeer) kwam met spoed ter plaatse waar ze een woning aantroffen die vol rook stond. De eenheden zijn direct begonnen met een onderzoek en bluswerkzaamheden. Overige brandweerlieden zijn begonnen met het aanleggen van waterwinning. Er was niemand in de woning aanwezig.

Uit onderzoek bleek een boiler in de woning in brand te staan. De brandweer wist de brand snel te blussen. Over de oorzaak is vooralsnog niets bekend.

Stichting Salvage is ter plaatse gevraagd voor de afwikkeling van de schade.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten