Bergschenhoek – In de Emmastraat in Bergschenhoek vond vandaag iets voorbij het middaguur een beroving plaats. 

De politie is met man en macht op zoek naar de dader: een blanke jongeman met kort, blond stekeltjeshaar. Hij draagt een grijs t-shirt, heeft een zwarte rugtas bij zich en rijdt op een rammelfiets. De politie heeft een burgernet bericht uitgedaan.

Heeft u iets gezien of heeft u tips? Bel 112!

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten