Bleiswijk – Donderdagmiddag 03 juni werd de brandweer gealarmeerd vanwege een sprinklerinstallatie welke afging in een bedrijfspand aan de Spectrumlaan in Bleiswijk.

Omstreeks 13:10 uur kreeg de brandweer de melding dat er een sprinklerinstallatie was afgegaan. De brandweer van zowel Rotterdam-Rijnmond als van regio Haaglanden, Zoetermeer (Oosterheem), rukte met spoed uit. Ter plaatse bleek dat er iemand tegen een sprinklerkop aangereden was, waardoor de installatie afging en het pand vol met water liep.

De brandweer heeft de sprinklerinstallatie gecontroleerd en medewerkers zijn middels grote trekkers de vloer watervrij aan het maken.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten