Bergschenhoek – Donderdagochtend 3 juni is een oudere man op een scooter in botsing gekomen met een personenauto op de Bergweg-Zuid in Bergschenhoek. 

Omstreeks 09:50 uur ging het mis, een personenauto kwam uit een uitrit aan de Bergweg-Zuid en kwam in botsing met een scooterrijder.

De scooterrijder kwam hierbij ongelukkig ten val waarop de hulpdiensten met spoed ter plaatse zijn gekomen. Na behandeling door het medische personeel hoefde de man niet met een ambulance vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De oudere man is opgehaald en op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan.

Beide voertuigen hebben lichte schade opgelopen door het ongeval.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten