Bleiswijk – Donderdagavond 03 juni werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een dier in problemen aan de Dorpsstraat in Bleiswijk.

Omstreeks 19:25 uur kreeg de brandweer de melding dier in problemen. De brandweer was met meerdere eenheden waaronder de ladderwagen van de Frobenstraat aanwezig.

Ter plaatse bleek het te gaan om een vogel die in een boom aan een touw vastzat.  De ladderwagen is opgesteld om het beestje uit zijn benarde positie te bevrijden. Nadat het diertje uit de boom was bevrijd hebben de brandweerlieden nog enkele takken van de pootjes verwijderd.

De gehele situatie trok veel bekijks.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten