Berkel en Rodenrijs – Dinsdagochtend 2 juni is er brand ontstaan in de meterkast van één van de nieuwe duurzame woningen aan de Wethouder Schipperstraat in Berkel en Rodenrijs. 

De brandweer werd omstreeks 07:30 uur gealarmeerd voor een gebouwbrand, zij kwamen met spoed ter plaatse alwaar flinke rookontwikkeling vrij kwam uit de woning. De brand was vrij snel onder controle, voor de zekerheid is er een controle gedaan op het dak van de woning waar zonnepanelen gemonteerd zitten. De zonnepanelen waren al aangesloten en ingeschakeld in de woning, of dit de oorzaak is van de brand zal onderzocht moeten worden.

De woning waar brand heeft gewoed zou in week 29, Juli, opgeleverd worden. Stichting Salvage is ter plaatse gevraagd om de ontstane schade af te handelen.

Tijdens het ontstaan van de brand was er niemand in de woning aanwezig. Er is gelukkig niemand gewond geraakt, de exacte oorzaak van de brand is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten