Bergschenhoek – Vrijdagavond 21 mei heeft de politie een grote scootercontrole gehouden aan de Dorpsstraat in Bergschenhoek.

Dit trok veel bekijks van jeugd uit de omgeving. Nadat de politie alles had ingepakt bleven de jongeren in groten getale in het centrum. Dit liep uit de hand, de jongeren reden eerst alleen rondjes op de aanwezige scooters.

De jongeren hadden een aanwezige kliko in een  winkelwagen gezet en langs de Julianalaan naar beneden laten rollen. Hierbij is er een personenauto beschadigd geraakt. De politie heeft contact opgenomen met de eigenaar van de auto.

De rust keerde weer terug nadat meerdere eenheden opnieuw ter plaatse kwamen, na een gesprek met de agenten ging een klein deel van de groep er vandoor.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten