Bergschenhoek – Vrijdagmiddag 21 mei moest de brandweer opnieuw uitrukken voor een stormschade melding, ditmaal aan de Frans Halslaan in Bergschenhoek.

De brandweer werd gealarmeerd nadat er een lat was afgebroken van een dakkapel, deze is door de harde wind losgekomen en naar beneden gevallen. Om meer schade te voorkomen aan bijvoorbeeld geparkeerde voertuigen en voetgangers hebben de brandweerlieden de dakkapel nagekeken.

Nadat er op professionele wijze Duct Tape was aangebracht om verdere schade te voorkomen konden de brandweerlieden weer door naar een volgende stormschade melding.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten