Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmiddag 21 mei werd de brandweer gealarmeerd vanwege stormschade aan de Oostersingel in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 17:15 uur kreeg de brandweer de melding stormschade binnen. Ter plaatse bleek het te gaan om een overhangend waarschuwingsbord van een voetgangersoversteekplaats.

Het waarschuwingsbord was los komen te hangen door een harde rukwind. De brandweer heeft de Oostersingel richting de Planetenweg geblokkeerd om te voorkomen dat het waarschuwingsbord op een auto terecht zou komen als het los mocht komen. Automobilisten werden om en om langs de voetgangersoversteekplaats geleid.

Het Snelle Interventie Voertuig was als eerste ter plaatse, deze hebben de hulp ingeroepen van de tankautospuit, daar deze een langere ladder heeft zodat het waarschuwingsbord weer ordentelijk boven de voetgangersoversteekplaats gemonteerd kon worden.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten