Bergschenhoek – Vrijdag op Zaterdagnacht 15 mei is er door twee personen ingebroken in Familierestaurant Bergsche Plas in Bergschenhoek. 

In de nacht van vrijdag op zaterdag 15 mei hebben twee jonge mannen ingebroken in het Familierestaurant, zij hebben meerdere ramen ingegooid om toegang te verschaffen. Nadat het alarm afging probeerden zij zich snel uit de voeten te maken, onderweg sloopte zij nog wat terrasmeubilair.

Voor zover bekend is er verder niets buit gemaakt uit het restaurant. De eigenaar heeft nog geprobeerd de inbrekers een kans te geven door zichzelf te melden bij hun of de politie, zij kregen tot maandag 17 mei de tijd.

Beveiligingsbeelden

Ondanks dat de inbrekers de kans kregen hebben zij zich niet gemeld, hierop heeft de eigenaar zoals eerder vermeld op social media de beveiligingsbeelden online gezet. Kijkt u even mee ?

Mocht u één van de inbrekers herkennen ?

Meldt het bij de politie of stuur een bericht naar Familierestaurant Bergsche Plas.