Berkel en Rodenrijs – Vrijdagavond 14 mei kwam er een melding binnen van een ongeval in Berkel en Rodenrijs. 

Aanvankelijk was de eerste melding rond 23:30 uur op het Annie M.G. Schmidtpad maar werd later bijgesteld naar de Landscheiding Zuid. De politie was snel ter plaatse en trof daar een aantal jongeren aan waarvan er een ten val was gekomen. Volgens de eerste informatie zou het slachtoffer door een passerende scooter zijn aangetikt en daardoor ten val zijn geraakt. Het slachtoffer is vanwege de schrik in afwachting van de ambulance in de politiebus opgevangen. De scooterrijder is na het incident doorgereden. Of de jongen bewust is aangetikt is niet bekend. De politie doet daar onderzoek naar. Het zou gaan om twee personen in donkere kleding op een donkere scooter.

Nadat de ambulance gearriveerd was is de jongen nagekeken op verwondingen in het gezicht maar hoefde niet vervoerd te worden. De jongen is door ouders van een betrokkene opgehaald. Één fiets is door de politie ingeladen en zal thuis worden gebracht.