Bergschenhoek – Zaterdagochtend 15 mei vond er een eenzijdig ongeval plaats nabij de Bosweg in Bergschenhoek. 

Omstreeks 10:30 uur kwam een scooterrijder hard ten val nabij de Bosweg, de hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse waarna de man is behandeld door het ambulancepersoneel. Na behandeling is de man voor verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Het lijkt erop dat zijn scooter iets te zwaar beladen was, waardoor de man met scooter en al onderuit ging. De post welke de man hoogstwaarschijnlijk zou gaan bezorgen komt bij deze iets later vandaag.

De politie deed een poging de scooter in de bus te doen om deze weg te brengen, deze ging er niet in waarop de scooter is vastgezet aan een paal.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten