Bergschenhoek – Zaterdagavond 8 mei is er een auto klemgereden door de politie aan de Leeuwenhoekweg in Bergschenhoek.

Omstreeks 18:20 ontving de redactie een tip over een klemgereden voertuig voor de verkeerslichten aan de Leeuwenhoekweg, meerdere eenheden van de politie waren hier ter plaatse, waaronder ook hondengeleiders.

Het voertuig is door de politie in beslag genomen en middels een takelwagen meegenomen.

De exacte reden waarvoor het voertuig is klemgereden en de inbeslagname is niet bekend. Ondanks meerdere keren contact met een woordvoerder van de politie blijft de reden onbekend.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.

 

Inhoud is niet beschikbaar, mogelijk omdat u de cookies nog niet heeft geaccepteerd.
Accepteer cookies om optimaal gebruik te maken van onze website.

 

    Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

    Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

    Sluiten