Bleiswijk – Woensdagmiddag 5 mei raakte een bestuurster gewond nadat zij tegen een brugdeel was aangereden aan het  Craenenborgpad in Bleiswijk.

Door onbekende oorzaak reed een automobiliste omstreeks 17:00 uur tegen een brugdeel aan het Craenenborgpad. De hulpdiensten kwamen ter plaatse waarna de dame na behandeling voor verdere controle naar het ziekenhuis is vervoerd.

Het voertuig raakte fors beschadigd door het ongeval. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.

Foto’s: Ingezonden via Tiplijn

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten