Berkel en Rodenrijs – Donderdagavond 29 april werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische situatie in een woning aan de Stationssingel in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 22:00 uur werden de hulpdiensten groots gealarmeerd, ook het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse. Het betrof een incident met een jong kindje. Gelukkig maakte het kindje het naar omstandigheden goed, bleek bij aankomst van de hulpverleners.

Het MMT heeft kort ondersteuning geboden aan het ambulancepersoneel. De ouders zijn met het kindje mee naar het ziekenhuis.

 

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten