Berkel en Rodenrijs – Maandagmiddag 26 april vond er aan het Hofpleinpad een eenzijdig ongeval plaats.

Omstreeks 13:50 uur kregen de hulpdiensten de oproep vanwege een eenzijdig ongeval. De politie was snel ter plaatse. Het ongeval vond plaats langs het fietspad van de Randstadrail lijn E tussen Berkel en Rodenrijs en Pijnacker.

Omdat de bestuurster even buiten bewustzijn is geweest is zij nagekeken door het ambulancepersoneel. Zij zal zonder spoed vervoerd worden naar het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten