Berkel en Rodenrijs – Zondagavond 25 april is er op de Oostmeerlaan in Berkel en Rodenrijs een dronken man aangehouden.

De man was aangeschoten/dronken en probeerde de abri gelegen aan de Oostmeerlaan ter hoogte van het Doesburgpad kapot te maken. De politie is waarschijnlijk door omwonenden gebeld en is poolshoogte gaan nemen. De man bleek bij controle nog iets te hebben open staan en is door de politie aangehouden.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten