Bergschenhoek – Op zaterdagmiddag even voor half zes zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een brand op de Berlagezoom in Bergschenhoek.

De melding kwam aanvankelijk binnen als een melding van een luid optisch alarm maar werd kort daarna opgeschaald naar een woningbrand. Ook eenheden van de brandweer Frobenstraat zijn kort ter plaatse geweest maar konden al snel weer retour omdat er gelukkig niet veel aan de hand was. De brandweer vanuit Berkel en Rodenrijs is kort ter plaatse gebleven om onderzoek te doen maar ook zij zijn zonder verdere inzet weer retour kazerne gegaan.

De melder hoorde het alarm en zag iets wat leek op rook in de woning. Dit zorgde ervoor dat de melding opgeschaald werd. Uiteindelijk bleek het te gaan om stof wat door werkzaamheden in de woning was gekomen en wat ook het alarm had geactiveerd.

Het incident trok veel bekijks van omwonenden.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten