Bergschenhoek – Zaterdagmiddag 24 april werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege dieren in problemen aan De Zijde in Bergschenhoek.

De hulpdiensten werden gebeld door een groep sporters die langs De Zijde hun sport aan het beoefenen waren. Hier zagen zij koeien in de wei staan waar grote stukken plastic zeil lagen. De koeien stonden aan het zeil te knagen, de politie is hierop gevraagd te komen.

De ter plaatse gekomen agenten hebben het zeil wat in de wei lag uit de wei gehaald en er een steen op gelegd zodat het niet terug de wei in kon waaien. De koeien waren vooral nieuwsgierig naar wat de agenten kwamen doen. De gemeente is op de hoogte gebracht en zal het zeil weg halen.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten