Bleiswijk – Vrijdagochtend 16 april werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Leeuwerikstraat in Bleiswijk. 

Omstreeks 08:40 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd, waarop zij met spoed ter plaatse kwamen. Er was brand ontstaan in de keuken van een hoekwoning aldaar.

De brand werd opgeschaald naar sein ‘Middelbrand’, dit wegens inzet van twee tankautospuiten. Ook werden er enkele huisdieren uit de woning gered. De brandweer had de brand snel onder controle, waarop het sein brandmeester kon worden gegeven. Nadat de woning was geventileerd kon de brandweer retour kazerne.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is ons niet bekend. Er is niemand gewond geraakt.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten