Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmiddag 16 april werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege zwarte rook die uit een schoorsteen kwam aan de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 17:45 kreeg de brandweer de melding van een schoorsteenbrand, de brandweer was snel ter plaatse. Hier bleek het om een stuk hout te gaan wat een slechte verbranding had. Dit is door omstanders gezien en gemeld als schoorsteenbrand.

De brandweer heeft onderzoek gedaan en kon snel weer retour kazerne.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten