Bleiswijk – Op donderdagmiddag 15 april is de brandweer uitgerukt voor een melding van een voertuigbrand op de N209 – Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk.

De melding zou gaan om een auto waarbij er rook onder de motorkap uit zou komen. De brandweer die met spoed ter plaatse is gekomen heeft het kleine brandje geblust en kon vrij snel weer retour kazerne.

Door de brand is er op de kruising vanuit de N209 naar de Zoetermeerselaan één rijbaan door de provincie Zuid-Holland afgesloten. Nadat het wegdek weer opgeruimd is zal de rijbaan weer vrijgegeven worden.

Het voertuig is door een bergingsbedrijf geborgen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten