UPDATE 15-04-2021: 

Berkel en Rodenrijs – De politie zoekt getuigen na een laffe poging van een straatroof, de hulphond van het slachtoffer wist dit te voorkomen. 

Zondagmiddag 11 april omstreeks 16:30 uur hebben vier jongens op zwarte fietsen getracht een tas af te pakken van een dame met handicap. Doordat haar hulphond begon te blaffen zijn de daders weggefietst. Zij fietsten in de richting van de Berkelse Plas.

Bent u getuige geweest of heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Getuigen
De politie komt graag in contact met getuigen. “Misschien heb je wel een persoon of meerdere personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en voldoen aan het signalement”, aldus de politie. Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie kunnen ook belangrijk zijn voor het onderzoek. Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten