Voor drie mannen uit Berkel en Rodenrijs stond er een ‘exotische’ verrassing te wachten in het centrum van Berkel.

De drie vrienden Leon Rensink, Tim Mourits en Tim van der Putten kregen vanwege hun 30ste verjaardag een ritje op een kameel. De heren hebben jaren samengewoond in ‘het Pand’. Hier onstond het idee om aan het eind van hun samenkomsten een kameel te huren. Corona gooide helaas roet in het eten. Hun hechte vriendenclub heeft toen besloten dit alsnog voor hun 30ste verjaardag te doen en zo geschiedde.

De heren waren zeer verbaasd maar klommen één voor één zeer kordaat op het beest.

Ondanks zijn vriendelijke uiterlijk werd de kameel tot geen enkele winkel toegelaten. Het hele gebeuren trok veel bekijks in het centrum.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten