Bergschenhoek – Dinsdagavond 6 april werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval aan de Rottekade in Bergschenhoek, onderweg naar dat incident kwamen hulpverleners een ander ongeval tegen.

Omstreeks 21:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Rottekade, onderweg naar dat incident kwamen de hulpverleners aan de Hoeksekade een ander ongeval tegen. Hier was een bestuurder van een personenauto tegen een brugdeel aangereden nadat hij de macht over het stuur kwijt was geraakt als gevolg van een flinke hagelbui. Het scheelde niet veel of het voertuig was in de sloot beland.

De bestuurder is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Ook werd er een alcoholtest  afgenomen, dit bleek in orde te zijn.

Het voertuig liep forse schade op en zal door een bergingsbedrijf weggetakeld worden.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten