Bergschenhoek – Woensdagavond 31 maart is er een 14-jarige jongen gewond geraakt nadat hij met een scooter in botsing kwam met een geparkeerde personenauto aan de Rubenslaan in Bergschenhoek.

Omstreeks 18:10 uur kwam een jongeman met een deelscooter in botsing met een geparkeerde personenauto. Hierbij kwam de jongeman hard ten val en raakte gewond. De politie en een ambulance kwamen ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de jongeman, na behandeling hoefde de jongen niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Door het ongeval raakten zowel de scooter als de geparkeerde personenauto flink beschadigd. De jongeman mocht na het afgeven van een verklaring, het invullen van schadeformulieren en met enkele boetes op zak zijn weg vervolgen.

De politie maakt een melding bij het bedrijf van de deelscooter voor de schade.