Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmiddag 26 maart werden de hulpdiensten gealarmeerd na een melding van een woningbrand aan de Noordersingel in Berkel en Rodenrijs.

Tegen 18:00 uur vanavond werden de brandweerlieden van kazerne Berkelse Poort, kazerne Frobenstraat (Rotterdam) en kazerne Oosterheem (Zoetermeer) gealarmeerd. Ter plaatse bleek het te gaan om rookontwikkeling uit de meterkast van een woning, de brandweerlieden hebben alles gecontroleerd en meldde ‘kleine brand’.

Of er ook daadwerkelijk is geblust is niet bekend. De brandweerlieden hebben onderzoek gedaan in onder andere de kruipruimte van de woning om te zien waar de rook vandaan kwam.

Er raakte gelukkig niemand gewond.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten