Berkel en Rodenrijs – Maandagmiddag 22 maart werden de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Zuidersingel in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 12:10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een reanimatie aan de Zuidersingel, de hulpdiensten waaronder de brandweer, ambulances, politie kwamen met spoed ter plaatse. Ook de hulp van het Mobiel Medisch Team (MMT) werd ingeroepen, zij kwamen met de traumahelikopter Lifeliner1 uit Amsterdam ter plaatse.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, de arts is hierbij niet meegereden met de ambulance. Het MMT is na de inzet weer retour gevlogen naar Amsterdam.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten