Berkel en Rodenrijs – Op Dinsdagmiddag 16 maart omstreeks 14:15 uur kreeg de politie een melding van een reanimatie in een woning aan de Oudelandselaan.

Ter plaatse gekomen trof de politie een persoon buiten bewustzijn in de woning aan. De politie en brandweer startten direct met de reanimatie van de persoon maar de hulp kwam te laat, de persoon is overleden.

Medewerkers van Forensische Opsporing (FO) zijn ter plaatse gekomen en doen onderzoek naar de doodsoorzaak van de overleden persoon.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten