Bleiswijk – Dinsdagavond 16 maart werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand in een parkeergarage van de Jumbo supermarkt aan de Dorpsstraat in Bleiswijk. 

De brandweer ontving omstreeks 19:15 uur een melding van een brand in een parkeergarage, waarna eenheden van kazerne Bleiswijk en Zoetermeer met spoed zijn uitgerukt. Nadat de eenheid van Bleiswijk ter plaatse was bleek al snel dat hulp van de overige eenheden niet nodig was waarop zij zijn afbesteld.

Er was flinke rookontwikkeling zichtbaar uit de parkeergarage en het stonk naar verbrand plastic. Bij aankomst was er geen brand zichtbaar, al snel ging de brandweer over op het ventileren van de parkeergarage. Na diverse controles is er geen brandhaard gevonden.

Vermoedelijk is de rookontwikkeling ontstaan nadat er gasten met brommers in de parkeergarage bezig waren.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten