Berkel en Rodenrijs – Zondag 7 Maart is de brandweer gealarmeerd voor een brand aan de Burgemeester Hendrixstraat in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer kreeg omstreeks 15.05 uur een melding van een containerbrand. Ter plaatse bleek het te gaan om een afvalcontainer van een school. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand geblust. De afvalcontainer stond eerst tegen de muur van de school maar is vanwege mogelijke uitbreiding weggerold. Nadat het vuur gedoofd was kon de brandweer retour naar kazerne. Van de container is weinig meer over.

De oorzaak is niet bekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten