Wij vragen kort uw aandacht voor een enquête over veiligheid en dan voornamelijk over fietsendiefstallen rondom metrostation Berkel Westpolder en winkelgebied Westpolderplein.

Deze enquete is vanuit de Politie (Politie Midden-Schieland), waar Lansingerland onder valt, gemaakt. Zij willen graag meer inzicht krijgen over het subjectieve veiligheidsgevoel van de burger en willen dit in kaart brengen.

De enquête is gemaakt door studenten welke voor de opleiding een opdracht hebben gemaakt. Op deze manier wilt de politie het veiligheidsgevoel inzichtelijk maken in de omgeving van metrostation Berkel Westpolder en het winkelcentrum.

 

Heeft u kort de tijd om onderstaand formulier in te vullen ? U bent volledig anoniem en het kost enkele minuten van uw tijd.

 

Fietsendiefstal Berkel Westpolder

Fietsendiefstallen rondom metrostation Berkel Westpolder en winkelgebied Westpolderplein.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten