Bergschenhoek – Op vrijdagmiddag 26 februari is de brandweer opgeroepen voor een gaslucht op de Leeuwenhoekweg in Bergschenhoek.

De brandweer was met de SIV (Snel interventie Voertuig)  snel ter plaatse en is meteen begonnen met het verrichten van metingen. De gaslucht bleek te komen van een gaskast die net buiten het parkeerterrein van Wooning badkamers / Praxis staat. De gaslucht was wel te ruiken maar de concentratie was niet hoog genoeg om weer te geven op de meetinstrumenten. De Officier van Dienst is ook ter plaatse gekomen waarna besloten is Stedin in te schakelen en te wachten op hun komst. Uit voorzorg en voor de veiligheid is de nabije omgeving  ontruimd.

Nadat Stedin ter plaatse was gekomen heeft deze de kast geopend en geconstateerd dat een rubber van een leiding kapot was. Stedin zal deze gelijk vervangen. De brandweer was hierdoor niet meer nodig en is retour kazerne gegaan.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten