Bleiswijk – Op dinsdag 23 Februari is een melding binnengekomen van een ongeval op de Jan van der Heydenstraat in Bleiswijk.

Toen de hulpdiensten arriveerden bleek het te gaan om een motorrijder die ten val was gekomen nadat hij in botsing was gekomen met een uit een zijstraat komende personenauto. De bestuurder is in de ambulance nagekeken op eventuele verwondingen. Uiteindelijk bleek hij zijn schouder uit de kom te hebben, hij kon na behandeling met een mitella om zijn arm weer uitstappen en hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

De motor liep door de val wel lichte schade op en zal op een later tijdstip opgehaald worden. De auto liep lichte krassen op. Hoe de  motorrijder uiteindelijk zijn weg vervolgd heeft is niet bekend.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten