Bleiswijk – Zaterdagmiddag 20 Februari heeft er omstreeks 13.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de Prismalaan Oost in Bleiswijk.

Ter plaatse bleek dat er een aanrijding tussen een wielrenner en een bedrijfsbus had plaatsgevonden. Het ambulancepersoneel heeft de wielrenner onderzocht en vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, mogelijk zag de bestuurder van de bedrijfsbus de wielrenner over het hoofd.

Beide voertuigen liepen lichte schade op door het ongeval.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten