Berkel en Rodenrijs – Zaterdagmiddag 20 februari werd de politie gealarmeerd vanwege een inbraak alarm in een schoolgebouw aan de Anjerdreef in Berkel en Rodenrijs.

Zaterdagmiddag ontving de meldkamer een melding van een inbraak-alarm in een schoolgebouw aan de Anjerdreef. Meerdere eenheden kwamen direct met spoed ter plaatse en hebben een onderzoek ingesteld. Een politiehelikopter welke toevallig in de buurt was hoorde de melding en keek vanuit de lucht mee.

Uit nader onderzoek kwam naar voren dat er niks verdachts is aangetroffen in en rond het schoolgebouw. Of de glazenwasser welke met de agenten stond te praten mogelijk de veroorzaker is van het alarm is ons niet bekend.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten